MUNTATGE POLÈMIC

El PP i Ciutadans denuncien un cartell d'Arran que assenyala regidors contraris a l'1-O

Els conservadors equiparen la situació amb el que van viure regidors del País Basc

arran

arran

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Barcelona

El PP Ciutadans han carregat durament contra el cartell que Arran ha penjat aquest dilluns a les xarxes socials en què "assenyala" els regidors de l'Ajuntament de Lleida d'aquestes dues formacions i del PSC que es neguen a la celebració del referèndum independentista de l'1-O suspès pel Tribunal Constitucional.

"El tripartit de Lleida PSC, Ciutadans i PP no ens volen deixar votar. Desobeïm. Assenyalem-los", diu el cartell firmat per Arran, l'organització juvenil de l'esquerra independentista, conglomerat del qual també forma part la CUP.

Notícies relacionades

La primera a reaccionar ha sigut la líder de Ciutadans a Catalunya, Inés Arrimadas, que a Twitter ha qualificat d'"intolerable" aquest assenyalament. "Puigdemont demana increpar alcaldes que compleixin la llei, i els seus socis de la CUP assenyalen públicament els que no combreguen amb ells", ha afegit en el seu missatge.

Per la seva banda, el vicesecretari de comunicació del PP, Pablo Casado, ha lamentat la iniciativa dels "cadells de la CUP" i l'ha jutjat "inadmissible en una democràcia", informa Pilar Santos. "Ens recorda el que ja vam viure al País Basc. Col·lectius juvenils que assenyalaven els regidors i aquells regidors tenien alguna cosa més que un incident", ha declarat Casado en una roda de premsa a la seu del PP.