XARXES SOCIALS

La dona que va desitjar que violessin Arrimadas: el pitjor és "saber que mai trobaré feina"

"¿Com em podia imaginar una cosa així? És clar que me'n penedeixo", diu Rosa María Miras

arrimadas

arrimadas

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Madrid

Rosa María Miras, la dona acomiada per desitjar una "violació en grup" a Inés Arrimadas se'n penedeix. Si ja avisava a la seva publicació de Facebook que sabia que li plourien "les crítiques de tots costats", ara el seu penediment és total.

"¿Com em podia imaginar una cosa així? És clar que me'n penedeixo", admet a 'El Comercio'. Aquesta llicenciada en Filologia Anglesa per la Universitat de Barcelona se sent "enfonsada", al quedar-se sense la feina que havia aconseguit a través d'una ETT al departament d'atenció al client a Tinsa, on només feia un mes que treballava.

Notícies relacionades

Malgrat que el seu acomiadament improcedent podria arribar a ser declarat nul si s'impugna, aquesta dona de 45 anys descarta aquesta possibilitat. "No, no podria tornar. Se'm cau la cara de vergonya". El pitjor, confessa, és "saber que mai trobaré una altra feina, la imatge que queda de mi i com ho està passant de malament la meva família".

A més, podria enfrontar-se a un judici per un delicte d'injúries greus després de la denúncia d'Arrimadas, un procés que comportaria una multa a determinar pel jutge i a pagar durant un període d'entre 6 i 14 mesos.