XARXES SOCIALS

Acomiadada la dona denunciada per Arrimadas per desitjar-li una violació en grup

Treballava com a temporal a Tinsa, que ha reaccionat després del comentari

La líder de Ciutadans a Catalunya critica aquesta nova "mostra d'odi"

2
Es llegeix en minuts
El Periódico / Barcelona

La líder de Ciutadans a Catalunya i portaveu del partit a tot Espanya, Inés Arrimadas, ha anunciat aquest dimarts que interposarà una denúncia contra una dona que li va desitjar a Facebook que "la violin en grup".  "Aquí una mostra d'odi [...]. No només pel que em diu a mi, sinó per totes les dones que han sigut violades", ha tuitejat la dirigent del partit taronja. La dona, a més, ha perdut el seu lloc de treball.

L'autora del comentari, Rosa María Miras Puigpinós, va escriure el comentari al seu perfil de la xarxa social arran de la intervenció d'Arrimadas en un debat polític a Telecinco. "Només li puc desitjar que quan surti aquesta nit la violin en grup, perquè no mereix una altra cosa aquesta gossa fastigosa", va dir. En el seu text -publicat diumenge- la internauta va afegir que és conscient que li "plouran les crítiques per tot arreu" i que el seu comentari és masclista.

"Denunciaré aquesta senyora. No només pel que em diu a mi, sinó per totes les dones que han sigut violades", ha respost Arrimadas.

A més, l'empresa Tinsa ha acomiadat Miras Puigpinós, que treballava com a empleada temporal a la firma. La firma a Espanya ha rebutjat el text d'"aquesta persona que ja ha deixat de treballar" per a la companyia.

Suport unànime

El Govern i els partits catalans han recolzat Arrimadas i han condemnat els insults. Així, el portaveu de la Generalitat, Jordi Turull, ha dit que un atac així s'ha de condemnar sense matisos: "Fàstic és el que un sent i el que tothom hauria de sentir. Ànim, Inés Arrimadas".

Notícies relacionades

Des de les files de JxSí, la portaveu al Parlament, Marta Rovira, ha fet una crida a "lluitar juntes contra totes les formes d'odi". "És absolutament abominable el que planteja i em regira per dins", ha lamentat la diputada cupaire Anna Gabriel.

Pedro Sánchez, Susana Díaz i Miquel Iceta (PSOE), Pablo Iglesias (Podem) i Albert Rivera (Ciutadans) també han mostrat el seu suport a la política de la formació taronja, igual que Xavier García Albiol‏ (PP).