Interior confirma que Younes és el conductor de la furgoneta de la Rambla

El conseller Forn afirma que no tenen indicis que estigui fora de Catalunya, però que es coordinaran amb les policies europees perquè està "en recerca" a tot el continent

Younes Abouyaaqoub era el conductor de la furgoneta. / EFE VÍDEO

1
Es llegeix en minuts

El conseller d'Interior, Joaquim Forn, ha confirmat aquest dilluns que Younes Abouyaaqoub és el conducte de la furgoneta que va atropellar centenars de persones a la Rambla dijous passat i que va causar la mort de 13 persones i ferides a 126.

En declaracions a Catalunya Ràdio, Forn ha evitat donar més detalls i ha remès a la roda de premsa que farà a les 12.30 hores amb el conseller de Justícia, Carles Mundó, en què explicaran noves dades sobre Younes, que s'ha convertit en l'home més buscat d'Espanya.

Notícies relacionades

Sobre el parador de Younes, ha admès que no tenen indicis que es pugui trobar fora de Catalunya, però que es coordinaran amb les policies europees perquè està "en recerca en tots els països europeus".

El titular d'Interior, que ha informat de nous registres aquesta matinada a Ripoll, també ha confirmat la vinculació entre l'assassinat d'un jove a Sant Just Desvern i l'atemptat terrorista a Barcelona.