POLÈMICA PEL TURISME

L'alcalde de Premià denuncia el lloguer turístic d'un exregidor de la CUP

El preu per una setmana en temporada alta arriba als 750 euros

buch

buch

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Barcelona

L'alcalde de Premià de Mar i president de l'Associació Catalana de Municipis (ACM)Miquel Buch, ha denunciat a Twitter que Joan Ribet, exregidor de la CUP, ha posat en lloguer el seu apartament per a turistes. "Mentre fan campanyes en contra del turisme, l'últim cap de llista de la CUP lloga una casa turística a preu d'or per setmana a Premià de Mar", ha dit Buch en un missatge enviat a la xarxa social.

El missatge va acompanyat d'una captura de pantalla de l'anunci del pis en què apareix el preu al qual Ribet lloga el seu apartament: 750 euros per setmana en temporada alta; 650 euros setmanals en temporada mitjana i 430 euros la resta de l'any, segons publica 'El Triangle'.

Candidat a les eleccions

Ribet va encapçalar la llista de Crida Premianenca-Candidatura d'Unitat Popular Poble Actiu a les eleccions municipals del 2015. La candidatura va aconseguir quatre regidors i va passar a l'oposició encara que Joan Ribet va deixar el consistori fa un any quan va ser contractat com a tècnic cultural a l'Ajuntament de Navàs.

Notícies relacionades

Miquel Buch va denunciar recentment les pintades que ha fet el col·lectiu Arran, vinculat a la CUP, a l'edifici de l'ajuntament i les va comparar amb les que van fer militants de l'organització en una acció contra un bus turístic de Barcelona.

La web de Crida Premianenca està encapçalada per una foto contra els pisos turístics i amb una crítica a l'auge del sector: "Quan es lloga un pis turístic, és un pis menys" per als veïns de Premià.