COMUNITAT VALENCIANA

El pis de Rita Barberá surt a la venda per 850.000 euros

Ella ocupava aquesta vivenda en règim de lloguer

Té 269 metres quadrats distribuïts en cinc habitacions i tres banys

GRA219 VALENCIA 13 07 2017 - El piso en el que la exalcadesa de Valencia Rita Barbera vivio durante varios anos en regimen de alquiler en la calle General Palanca de la capital valenciana ha salido a la venta por un precio de 850 000 euros EFE Kai Forsterling / Kai Foersterling (EFE)

GRA219  VALENCIA  13 07 2017 - El piso en el que la exalcadesa de Valencia  Rita Barbera  vivio durante varios anos en regimen de alquiler en la calle General Palanca de la capital valenciana ha salido a la venta por un precio de 850 000 euros  EFE  Kai Forsterling
GRA220  VALENCIA   13 07 2017 - El piso en el que la exalcadesa de Valencia  Rita Barbera  vivio durante varios anos en regimen de alquiler en la calle General Palanca de la capital valenciana ha salido a la venta por un precio de 850 000 euros  EFE  Kai Forsterling

/

1
Es llegeix en minuts

El pis en què l'exalcaldessa de València Rita Barberá va viure durant uns quants anys en règim de lloguer, al carrer del General Palanca de la capital valenciana, ha sortit a la venda per un preu de 850.000 euros.

Segons la informació facilitada per l'agència immobiliària Real Minister, que té l'exclusivitat en la venda del pis, la vivenda té 269 metres quadrats distribuïts en cinc habitacions, tres banys i un garatge de 25 metres quadrats.

El pis està situat a la tercera planta del carrer del General Palanca número 3, en un edifici plurifamiliar que data del 1975, compost per dos portals i dues escales, en una illa tancada. La que va ser durant molts anys residència de Rita Barberá està situada al cèntric barri de la Xerea i ofereix vistes a la Porta de la Mar.

Notícies relacionades

La informació ressalta, a més, que l'immoble presenta "qualitats mitjanes altes tant en el terra, com en els tancaments interiors, cuina i lavabos, i les escales són de marbre". Té "aire condicionat, calefacció centralitzada amb radiadors, telèfon, gas ciutat i aigua calenta".

En relació amb les característiques constructives, l'estructura és de formigó armat, els tancaments exteriors són de totxo massís i tenen un gruix de 25 centímetres, mentre que els tancaments exteriors són d'alumini. Des de la immobiliària també destaquen que l'immoble és "símbol d'una ciutat moderna i transformada" i que el preu per metre quadrat de la vivenda és de 3.159 euros.