Les portades de la premsa

Pujol júnior va enviar un xòfer a Andorra a cobrar 1,3 milions quan el seu pare era president, diu 'El Mundo'

El diari assegura que aquesta informació està recollida en els últims informes enviats pel Principat a l'Audiència

portada-ara-2-7-2017

portada-ara-2-7-2017

2
Es llegeix en minuts

En un dia marcat al quiosc per la celebració de l'Orgull Gai a Madrid, amb una manifestació contra l'homofòbia que ha reunit més d'un milió de persones, 'El Mundo' es destapa amb una informació sobre el 'cas Pujol' en què afirma que el fill gran de l'expresident va enviar un xòfer a Andorra a cobrar 1,3 milions d'euros quan el seu pare ocupava la cúpula de la Generalitat, segons consta en l'última informació que el Principat ha enviat a l'Audiència. El rotatiu també assegura a la portada que el ministre Soria va voler denunciar Montoro per protegir Abengoa i per enviar-li una comunicació amb membret de l'elèctrica criticant la seva política amb les renovables.

Les portades dels diaris

El País: "El PSOE torna a caure després de mesos de recuperació"; "Dues generacions que es donen l'esquena: Els menors de 34 anys i els majors d'aquesta edat discrepen com mai. L'abisme s'obre especialment al parlar de política"; "Mercats d'esclaus a les portes d'Europa"; "El repte de controlar les masses de turistes"; "Jot Down': Des d'avui per tres euros amb El País".

El Mundo: "Soria es va plantejar el 2012 denunciar Montoro per ajudar Abengoa"; "Els Pujol van enviar un xòfer a treure 1,3 milions d'Andorra"; "Primer funeral d'Estat europeu per Helmut Kohl"; "Suárez i Aznar van estudiar enterrar Azaña amb Franco"; "Valverde pateix una dura caiguda i abandona el Tour"; "Un quart de segle sense Camarón"; "Miguel Ángel Blanco, el crim a càmera lenta que va aixecar tot Espanya".

Abc: "L'adeu a Kohl es converteix en un al·legat per Europa"; "Puigdemont recela dels consellers del PDECat que té a la Generalitat"; "Carmena: 'Els debats sobre el meu futur són una cortina de fum'"; "Desenes de milers de hongkonguesos es manifesten contra l'autoritarisme del règim xinès"; "El Papa col·loca un espanyol al capdavant de la Congregació de la Doctrina de la Fe"; "Els GEO es van unir a la captura del terrorista més perillós des de l'11-M"; "El nou líder de CCOO, Sordo, avisa que lluitarà per canviar el model laboral".

La Razón: "Maroto: 'Encara hi ha discriminació per als homosexuals"; "1997: quan ETA decidia la vida en un article de diari".

La Vanguardia: "El 54% dels catalans anirien a votar l'1 d'octubre"; "Puigdemont: 'L'Estat amenaça per por, i més que en farem'"; "Els xinesos van a la caça de pisos cars a Barcelona"; "Pequín avisa Hong Kong que no tolerarà cap desafiament"; "L'Argentina viu el seu casament de l'any"; "Albert Adrià, el noi de barri"; "La vida eròtica de Salvador Dalí".

Notícies relacionades

EL PERIÓDICO: "Molt orgull a Madrid"; "El tramvia, davant els cotxes"; "Mig miler d'alcaldes fan pinya amb Puigdemont a favor de l'1-O"; "Unai Sordo (líder de CCOO): 'Espanya no es pot instal·lar en la precarietat"; "Valverde deixa el Tour per una caiguda a la primera etapa".

El Punt Avui: "Pinya d’alcaldes per l’1-O".