EL SUPORT PARLAMENTARI DE RAJOY

El missatge de C's: ha de ser el Govern el que s'acosti per mantenir la majoria

Martínez-Maíllo havia demanat abans que el partit taronja "estigui més unit al Govern que mai"

1
Es llegeix en minuts

El secretari general de Ciutadans, José Manuel Villegas, ha respost aquest divendres al Partit Popular i ha apuntat que ha de ser el Govern el que s'acosti a Ciutadans per mantenir la majoria parlamentària que sustenta Mariano Rajoy a La Moncloa.

Notícies relacionades

D'aquesta manera, contestava al coordinador general del Partit Popular, Fernando Martínez-Maíllo, que aquest matí ha reclamat a Ciutadans que "estigui més unit al Govern que mai i que recolzi més el Govern que mai" davant "dos Podem" que "radicalitzen" una part "important" de l'arc parlamentari. La unió dels partits "moderats" serà "l'única garantia per a l'estabilitat" d'Espanya, ha alertat, davant el nou PSOE. 

Davant aquest context, Villegas ha dit que desconeixia si el Govern "comptava" amb l'"ajuda" del PSOE per tirar endavant algunes qüestions i ha assenyalat que, davant aquesta situació, són més rellevants fins i tot els vots de C's perquè l'Executiu pugui emprendre iniciatives. Ha indicat que el Govern és el que es veurà "obligat" a estar "més a prop" del programa de C's si vol seguir tirant mesures endavant.