El nou embarbussament de Mariano Rajoy

"Com més malament, millor per a tothom, i com més malament per a tothom, millor. Millor per a mi el seu benefici polític".

undefined32398537 madrid  13 01 2016   politica  sesi n constitutiva de la xi 170609135951

undefined32398537 madrid 13 01 2016 politica sesi n constitutiva de la xi 170609135951

1
Es llegeix en minuts

Del creador de "som sentiments i tenim éssers humans", d'"un got és un got i un plat és un plat" i de tantes altres badades ha arribat aquest dimarts un nou embarbussament. "Com més malament, millor per a tothom, i com més malament per a tothom, millor. Millor per a mi el seu benefici polític". Ho ha dit Mariano Rajoy en un dels seus habituals lapsus durant el seu cara a cara amb Pablo Iglesias en la moció de censura. 

Notícies relacionades

L'embolic de Rajoy amb els sentiments i els éssers humans va arribar a compte de ser declarat persona no grata a Pontevedra, la ciutat on va créixer. La seva sentència del got i el plat es va produir després d'enredar-se amb la qüestió de les nacionalitats ("¿i l'europea?"). En aquesta ocasió, el líder del PP s'ha embolicat al perdre el fil del discurs quan es dirigia al candidat a la presidència del Govern central.

UN MÉS A LA LLISTA

El d'aquest dimarts, que s'ha acabat convertint en un hit a les xarxes socials, s'ha d'afegir a una extensa llista de lapsus comesos per Rajoy: com quan, durant el debat d'investidura de Pedro Sánchez el 2016, es va dirigir a Pedro Sánchez dient "el que nosaltres hem fet, cosa que no va fer vostè, és enganyar la gent"; quan a la Xina va donar "records del rei Felip VI i de l'anterior monarca Joan Carles II"; o com quan el 2014 va dir a Brussel·les que el "2011 és l'any en què vivim"... En tot cas, aquesta mena d'equivocacions no només es poden atribuir a ell. Aquí tenim María Dolores de Cospedal parlant de corrupció i la ministra en funcions Ana Pastor fallant en la mateixa direcció

El lapsus de Mariano Rajoy: El que nosaltres hem fet és enganyar la gent. Tot seguit, Rajoy ha rectificat i ha afegit: No hem enganyat la gent, ni el Rei, ni aquesta cambra. / J. M. PRATS / VÍDEO: EL PERIÓDICO

El lapsus de Rajoy a la Xina. / ATLAS