Dues empreses opten a fabricar les urnes per al referèndum

La mesa de contractació no està composta per funcionaris per evitar l'actuació de l'Estat en contra seu, segons informa TV-3

 

  / DANNY CAMINAL

1
Es llegeix en minuts

Dues empreses optaran al concurs de licitació obert pel Govern per encarregar la fabricació de les 8.000 urnes de metacrilat que haurien de ser utilitzades en el referèndum sobre la independència de Catalunya que es pretén celebrar després de l'estiu.

Notícies relacionades

Les dues firmes que el Govern ha acceptat són Plastic Express i l'UTE formada per Espai World i Suministros Integrales Futbida. Per saber quina de les dues empreses serà l'encarregada d'executar l'encàrrec de la Generalitat, dimecres que ve, 7 de juny, s'obrirà el sobre de l'oferta econòmica, segons detalla el portal de contractació pública.

A més, TV-3 ha assegurat que la mesa de contractació d'aquest concurs no està integrada per funcionaris per evitar una possible actuació en contra de l'Estat. En aquest cas, la mesa està formada pel secretari general i els tres secretaris sectorials del Departament de Governació que dirigeix Meritxell Borràs, contra la qual la fiscalia ha anunciat que es vol querellar per aquest procés de compra d'urnes.