Un excàrrec d'Aguirre investigat pel 'cas Púnica' va amagar 146 lingots d'or a Suïssa

Els investigadors sospiten que Eduardo Larraz va cobrar comissions il·legals quan va estar al capdavant d'una empresa pública de la Comunitat de Madrid

Un ex alt càrrec dAguirre i exdirector del gabinet de Villalobos, amagava 146 lingots dor a Suïssa / periodico

1
Es llegeix en minuts

Una altra granota d'Esperanza Aguirre ha sortit a la llum. Segons ha publicat aquest dijous 'El Mundo'Eduardo Larraz, ex alt càrrec de la 'lideressa' quan va estar al capdavant de la Comunitat de Madrid i investigat pel 'cas Púnica', va amagar 146 lingots d'or en un banc suís.

Larraz, que també va ser cap de gabinet de Celia Villalobos quan va estar al capdavant del Ministeri de Sanitat, va declarar el 2013 a Hisenda que tenia un compte a Suïssa amb un milió d'euros i els lingots, valorats en gairebé dos milions.

Notícies relacionades

Tant el jutge Eloy Velasco, instructor fins a la setmana passada del 'cas Púnica', com la Fiscalia Anticorrupció consideren que l'excàrrec d'Aguirre es va enriquir il·lícitament durant la seva etapa com a conseller delegat d'Arpegio (empresa pública de gestió del sòl de la Comunitat de Madrid), ja que sospiten que els diners poden procedir de comissions il·legals per les activitats que suposadament dirigia el considerat cap de la trama, Francisco Granados.

El ministeri públic creu que els lingots, dels quals Larranz no ha justificat l'origen, poden seguir amagats a l'estranger, encara que no descarta que puguin estar amagats a Espanya.