AL PORTAL 'IDEALISTA'

El xalet dels Moix, en venda

El cap d'Anticorrupció i els seus germans volen desprendre's de la finca que posseeixen a través d'una empresa 'offshore'

El xalet de Manuel Moix a la Sierra de Madrid, a la venda a Idealista per 570.000 euros. / periodico

1
Es llegeix en minuts

El xalet que té el fiscal en cap anticorrupció, Manuel Moix, amb els seus tres germans, a través d'una empresa ‘offshore’ radicada en Panamà, està en venda.  Els propietaris de l'immoble, de 645 metres quadrats i sis habitacions, demanen 570.000 euros.

El xalet dels Moix està situat en una prestigiosa urbanització de Collado Villalba, a escassos 40 quilòmetres al nord-oest de la ciutat de Madrid, es pot visitar virtualment gràcies al vídeo i a les nombroses fotos publicades al portal Idealista, que detalla que es va posar a la venda fa dos anys per 965.000 euros.

El portal proporciona tot tipus de detalls sobre la luxosa finca en venda: "Independent en venda a la prestigiosa urbanització a Dominio de Fontenebro amb boniques vistes a la Sierra. De 645 m2 en parcel·la de 4.750 metres, la casa té 6 dormitoris dels quals 3 són 'suite' amb bany, i un d'ells amb xemeneia i vestidor. A més són 5 banys complets”, detalla el portal.

Notícies relacionades

“Té 2 salons, el principal de 75 m2 i un altre de 25 metres. A més un despatx amb xemeneia de marbre, cuina de 40 m2 amb xemeneia i ‘office’ i rebost. I habitació de servei amb bany. Té un celler amb barra de bar d'uns 60 m2”, afegeix la descripció.

A l'exterior, la finca compta amb piscina coberta condicionada per a aigua salina, zona verda, gronxadors, hort, barbacoa d'obra, llums exteriors, reg automàtic, forn de llenya, caseta d'eines, pous i dipòsits d'aigua.