LA PLAGA DE LA CORRUPCIÓ

Podem i IU criden a sumar-se a una cassolada davant la seu del PP

'El PP no és un partit, és una banda', diu el lema de la protesta

zentauroepp34443694 madrid  24 06 2016   cierre de campa a de podemos  en la ima170425094456

zentauroepp34443694 madrid 24 06 2016 cierre de campa a de podemos en la ima170425094456 / JOSE LUIS ROCA

1
Es llegeix en minuts

Aquest dimarts està prevista la convocatòria d'una cassolada davant la seu nacional del Partit Popular, al carrer Génova de Madrid, per demanar "que es dissolguin i entreguin la pasta" i sota el lema 'El PP no és un partit, és una banda'.

La protesta, que es difon per les xarxes socials, ha sigut compartida per diversos dirigents de Podem IU, així com activistes socials.

El coportaveu d'IU Madrid Mauricio Valiente, que ha compartit la publicació al seu perfil personal, ha instat que "la dimissió d'Aguirre no faci semblar que hi ha un PP diferent" i a defensar "un Madrid digne i sense corrupteles".

"El PP no és un partit, és una banda. Porta la teva cassola a Génova", diu l'anunci d'IU Madrid, també difós pel compte principal d'Izquierda Unida sota el 'hashtag' #MadridSinMafia.

Notícies relacionades

Al seu torn, el secretari d'organització de Podem, Pablo Echenique, també ha compartit la imatge que convoca a una cassolada a les portes de la seu central del PP. En aquest sentit, ha assegurat que li sembla "molt oportuna" aquesta iniciativa donat el fangar de corrupció" que afecta el PP.

Altres dirigents, com el diputat autonòmic de Podem Hugo Martínez Abarca i el delegat d'Economia i Hisenda de l'Ajuntament, Carlos Sánchez Matos, també han difós la convocatòria de la protesta. També ho ha fet el compte a Twitter de Ganemos Madrid.