Òbit

Mor Carles Feiner, l'assessor d'ERC destituït per amenaces a un membre del PPC

Era un casteller històric dels Minyons de Terrassa i ha mort als cinc dies de la seva destitució

5511870 59

5511870 59

1
Es llegeix en minuts

Carles Feiner, exassessor de ERC a la Diputació de Barcelona, ha mort aquest dissabte, segons han confirmat els Minyons de Terrassa Minyons, colla castellera que va presidir. Les causes de la mort no han transcendit.

Feiner ha mort cinc dies després de ser cessat pel partit republicà per insults i amenaces al membre de la direcció del PPC i fundador de SCC, Juan Arza

Feiner, conegut com a 'Negre', era membre històric dels Minyons de Terrassa des dels seus inicis. La colla castellera  ha enviat un comunicat lamentant la mort i diverses formacions han enviat el seu condol a l'entitat.

Carles Feiner s'encarregava de l'assessorament tècnic en l'àmbit de comerç a la Diputació de Barcelona des del gener del 2016. Va ser cessat dilluns, 17 d'abril, per ERC per un missatge que havia escrit a les xarxes dirigit al secretari de l'àrea d'Estudis del PPC, Juan Arza. "El que produeix fàstic és que fills de puta feixistes i 'ejspañiols' com Juan Arza no sàpiguen viure sense tocar els collons al proïsme", indicava.  "Quan siguem independents haurem de gestionar aquesta realitat generosament. El que em demana el cos no és acceptable", prosseguia. Finalment, Feiner afegia: "Deixo constància pública del tema perquè si algun dia se me'n va la pinça i li arrenco el cap a un d'aquests fills de puta ningú pensi que la cosa és gratuïta. Han fet oposicions a ser 'hostiats' massa vegades". 

Notícies relacionades

Davant unes manifestacions "del tot incompatibles amb el projecte polític d'Esquerra", el grup d'ERC a la Diputació va cessar l'assessor "amb efectes immediats".