Puigdemont es reuneix diumenge amb dos congressistes dels EUA per analitzar la situació catalana

El president rep al Palau el republicà Dan Rohrabacher i el demòcrata Brian Higgins, a més del cònsol Adam Smith

 

  / JORDI BEDMAR

1
Es llegeix en minuts

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, rebrà aquest diumenge al Palau de la Generalitat dos congressistes nord-americans, Dana Rohrabacher i Brian Higgins, per analitzar la situació política catalana i europea, segons ha difós la Generalitat a través d'una nota.

La trobada tindrà lloc a les 19 hores i comptarà igualment amb la presència del cònsol d'assumptes polítics del Consolat General dels EUA a Barcelona, Adam Smith.

Puigdemont ja es va reunir el 29 de març al Capitoli amb Rohrabacher, congressista republicà per Califòrnia i president del subcomitè d'Europa de la Cambra de Representants, en el marc de la gira nord-americana que va fer el president.

Notícies relacionades

Higgins és membre del Partit Demòcrata i representant per Nova York al Congrés, així com membre del subcomitè d'Europa. Durant el procés de pau d'Irlanda del Nord, va tenir un paper actiu i el 2006 va integrar una de les delegacions de congressistes que es van desplaçar a la zona.

Després de la reunió, Puigdemont oferirà un sopar als congressistes, al qual també assistirà el vicepresident de la Generalitat, Oriol Junqueras; el conseller d'Exteriors, Raül Romeva; el secretari del Govern, Joan Vidal, i el delegat del Govern als EUA, Andrew S. Davis.