El jutge que investiga el president de Múrcia, 'caçat' de canyes amb un dirigent del PP

Tots dos van ser fotografiats l'endemà que Pedro Antonio Sánchez declarés com a imputat en el 'cas Auditori'

murcia

murcia

1
Es llegeix en minuts

El jutge instructor del 'cas Auditori'Julián Pérez-Templado, va ser caçat el 7 de març prenent unes canyes en una terrassa de la capital murciana amb Cosme Ruiz, membre de la junta directiva del PP regional. Segons ha informat 'La verdad de Murcia', la fotografia va ser captada l'endemà que el president de Múrcia, el popular Pedro Antonio Sánchezprestés declaració com a imputat davant Pérez-Templado, per la seva presumpta implicació en aquesta causa.

Sánchez està sent investigat pels suposats delictes de prevaricació continuada, frau, falsedat en document oficial i malversació de cabals públics durant el projecte, adjudicació, execució i recepció de les obres de l'auditori de Puerto Lumbreras quan ell era alcalde d'aquesta localitat.

Notícies relacionades

La fotografia surt a la llum el mateix dia que el PSOE ha presentat una moció de censura contra Sánchez, amb l'objectiu que Ciutadans trenqui la seva aliança amb el PP i s'avingui a formar un govern alternatiu.

Preguntat per aquesta imatge en la roda de premsa posterior al Consell de Ministres, el portaveu del Govern central, Íñigo Méndez de Vigo, ha evitat valorar si perjudica el principi d'independència judicial i ha considerat que Múrcia és una regió petita on "tothom es coneix", i per això ha assegurat que no s'ha de donar més "transcendència" a aquesta reunió.