EL POLS INDEPENDENTISTA

Uns cinquanta ultres escridassen Mas a Madrid

Els manifestants s'han concentrat amb ensenyes de la Falange a les portes de l'Ateneo, on l'expresident debat amb Margallo

jjubierre37762984 madrid 21 03 2017 artur mas interviene en el debate sobre in170321194128

jjubierre37762984 madrid 21 03 2017 artur mas interviene en el debate sobre in170321194128 / JUAN MANUEL PRATS

1
Es llegeix en minuts
PILAR SANTOS / MADRID

Unes cinquanta persones amb ensenyes de la Falange s'han concentrat aquest dimarts a la tarda a les portes de l'Ateneo de Madrid a l'espera de l'expresident de la Generalitat Artur Mas, que participa en aquest espai en un debat sobre Catalunya amb l'exministre d'Exteriors José Manuel García-Margallo. Al l'excap del Govern l'ha protegit un cordó policial.

Notícies relacionades

A l'arribar l'expresident, han llançat pamflets amb el lema "fora separatistes de les institucions". Acompanyat pel delegat de la Generalitat a Madrid, Ferran Mascarell, Mas ha sigut rebut pels manifestants amb crits de "traïdor", "corrupte", "lladre" i "Catalunya és Espanya". Exhibien, a més, una pancarta en què es podia llegir: "La unitat d'Espanya ni es ven ni es negocia". 

"La premsa dirà que som ultres i radicals, i sí, ho som, perquè ultra significa 'més enllà' i el nostre amor per Espanya va més enllà de totes les coses", ha afirmat un portaveu dels manifestants, que, amb el megàfon a la mà, ha acusat Mas de col·laborar amb el terrorisme d'ETA. Els ultres també han escridassat l'exministre Margallo a l'arribar a l'Ateneo, amb crits de "traïdor" i "pallasso" i entonant càntics com "el PSOE i el PP, la mateixa merda és", informa Europa Press.