PUGNA EN EL PARTIT SOCIALISTA

L'alcaldessa de París recolza Pedro Sánchez

Anne Hidalgo defineix el candidat del PSOE com un líder necessari per "reinventar la socialdemocràcia europea"

Vídeo de l’alcaldessa de París, Anne Hidalgo, recolzant Pedro Sánchez. / periodico

1
Es llegeix en minuts

Pedro Sánchez ha rebut un suport de pes en la seva carrera per recuperar el lideratge del PSOE. L'alcaldessa socialista de ParísAnne Hidalgo, mostra en un vídeo el seu suport a Sánchez, a qui defineix com un líder necessari per "reinventar la socialdemocràcia europea". El suport arriba en plena acceleració de la recta final per a les primàries dins del PSOE, en què competirà amb Susana Díaz, que anunciarà la seva candidatura en un acte el pròxim 26 de marçSusana Díaz, i Patxi López.

Notícies relacionades

En un missatge gravat en vídeo amb motiu del míting de Pedro Sánchez a Cadis, Anne Hidalgo, nascuda a la localitat gaditana de San Fernando, transmet el seu "suport, amistat i tot l'ànim" per al "combat tan pacífic" que porta a terme Pedro Sánchez per defensar els ideals de la socialdemocràcia. "Et necessitem perquè necessitem algú que pugui reinventar aquesta socialdemocràcia sense perdre res de la nostra història. Crec en els fonaments de la història socialista, de combat per la llibertat, la democràcia i la igualtat", assegura Hidalgo. 

"El que estàs fent és molt difícil i necessites molta energia, molt suport, molta amistat però sé que tens tot això, estimat Pedro", subratlla l'alcaldessa en el vídeo.