Suspès un compte de Twitter per amenaçar de mort Puigdemont

"Lamento informar-lo que aquest 2017 la seva mort està declarada", va afirmar un usuari exhibint també una arma

twitter-puigdemont

twitter-puigdemont

1
Es llegeix en minuts

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha rebut una nova amenaça de mort a través de Twitter després de felicitar el Cap d'Any, quan agraïa la feina dels servidors públics.

En resposta a aquest tuit, l'usuari @LittleMachix va escriure el següent: "Lamento informar-le que aquest 2017 la seva mort està declarada". I va acompanyar aquesta amenaça amb una fotografia en què es pot veure un home apuntant amb un fusell de grans dimensions.

Notícies relacionades

Diversos tuiters li han recriminat la seva actitud i @LittleMachix ha respost a un d'ells amb una nova amenaça: "Mira què t'espera, fill de puta, si segueixes parlant... No trigo a localitzar-te". I novament va adjuntar una fotografia en què es veia un revòlver i el gest de la 'peineta'.

Hores després, la xarxa social ha suspès aquest compte, que ja no es pot consultar, i els tuits amenaçants han sigut eliminats. Aquesta és almenys la tercera vegada que Puigdemont rep una amenaça de mort a través de Twitter, i la segona en què aquesta xarxa social anul·la un compte per aquest motiu. En la primera ocasió, el president va denunciar els fets davant els Mossos d'Esquadra i l'autor de les amenaces va acabar disculpant-se.