El petó als llavis de Pablo Iglesias i Íñigo Errejón

'El intermedio' aconsegueix que els dirigents de Podem, enfrontats per com ha de ser el partit, proclamin la seva amistat amb un òscul i una abraçada

 

  / LA SEXTA

1
Es llegeix en minuts

Les discrepàncies entre Pablo Iglesias i Íñigo Errejón per com ha de ser Podem i com s'ha d'organitzar el pròxim congrés del partit, batejat com a Vistalegre II, no han dinamitat l'amistat que tots dos mantenen des de fa anys. I així es va veure aquest dimecres a la nit al programa 'El intermedio', de La Sexta, en què Thais Villas va aconseguir que es fessin un petó als llavis.

Villas estava preparant un reportatge sobre la gala d'entrega de premis de l'Associació de Periodistes Parlamentaris, en què els treballadors dels mitjans de comunicació entreguen guardons als polítics per la seva oratòria, la seva relació amb la premsa, etcètera.

La cerimònia va tenir com a protagonista la presidenta del Congrés, Ana Pastor, que va treure a la llum la seva vena més còmica. Però entre bastidors s'estava gestant un altre dels moments estel·lars de la nit: Thais Villas va aconseguir ajuntar al 'hall' de l'hotel on se celebrava el sopar Iglesias i Errejón, i els va posar una branca de vesc sobre el cap.

Notícies relacionades

"Jo estic disposat", va dir el líder, cosa que va ratificar el seu número dos: "Iglesias és molt de fer petons". S'ha de recordar el petó d'Iglesias i Xavier Domènech a l'hemicicle del Congrés. I es van fer un petó a la boca i van segellar el moment amb una abraçada.

A continuació, l'escena del petó: