Hermann Tertsch incendia Twitter amb el seu 'consell' a Rufián

El polèmic periodista recomana al republicà que es guardi "de la canalla dels seus" perquè no li passi com a Durruti, que va morir "d'un tret a l'esquena"

sin-ttulo

sin-ttulo

1
Es llegeix en minuts

El sempre polèmic periodista Hermann Tertsch ha provocat una agra controvèrsia a Twitter a compte del 80è aniversari de la mort de Buenaventura Durruti al camp de batalla durant la guerra civil. En resposta a un missatge del diputat d'ERC Gabriel Rufián, Terstsch li va recomanar ahir que anés amb "compte" i es guardés de "la canalla dels seus" perquè no li passi com a Durruti i mori "d'un tret a l'esquena".

Rufián havia recordat minuts abans que el 20-N coincideixen dues morts: la del dictador Franco i la de l'anarquista i sindicalista espanyol, separades per 39 anys de diferència. Encara que, va matisar Rufián, el primer havia mort al seu llit i el segon "assassinat al front". "Que no fos al revés ajuda a entendre-ho tot", va afegir.

Després d'aquest tuit, Tertsch va replicar amb el seu:

Notícies relacionades

El missatge va desencadenar immediatament una cascada de rèpliques acusant el periodista d'amenaçar el polític republicà. Aquí una petita mostra d'aquests tuits:

Després de l'allau de respostes i mencions, Tertsch ha assegurat aquest dilluns que ell no amenaça "mai" i ha acusat alguns mitjans de tergiversar les seves paraules.