Ramon Espinar veu compatibles els seus tres càrrecs

El diputat a Madrid, senador i secretari general de Podem Madrid assegura que la seva situació requereix "habilitat" i saber delegar

zentauroepp36309608 gra356  madrid  16 11 2016   el nuevo secretario general de 161120111347

zentauroepp36309608 gra356 madrid 16 11 2016 el nuevo secretario general de 161120111347 / Javier Lopez

1
Es llegeix en minuts

El dirigent de Podem Ramón Espinar considera que els tres càrrecs que ostenta actualment són perfectament compatibles. Així ho ha assegurat en una entrevista amb l'agència Efe, en què ha assegurat que per portar a terme la feina necessitarà "habilitat" per fer equips i delegar, a més de "no voler estar en tot i arribar a tot".

Portaveu de Podem al Senatdiputat a l'Assemblea de Madrid i nou secretari general del partit a Madridsecretari generalMadrid, Espinar explica que si en algun moment veu que no pot assumir totes les tasques renunciarà a algun càrrec "sense cap problema".

En aquest moment, no obstant, opina que no cal i que fer de portaveu institucional i ocupar un càrrec orgànic "són dues coses que es poden compatibilitzar" encara que exigeixi jornades laborals de 16 hores, com, admet, les que ja tenia fins ara.

Preguntat per Vistalegre II, l'assemblea ciutadana estatal que Podem celebrarà a principis del 2017, Espinar s'ha mostrat partidari que es debatin les diferències i hi hagi deliberació "oberta, honesta i franca", i veu "desitjable" buscar consensos però sense furtar els debats de fons.

RELACIÓ "COMPLEXA" AMB LA PREMSA

D'altra banda, Ramón Espinar ha reconegut que la relació amb la premsa que té Podem és "complexa" i ho ha explicat: "Crec que el treball de la premsa és fiscalitzar-nos a nosaltres i el nostre no és fiscalitzar la premsa, el que passa és que hi ha vegades que es cometen excessos i jo crec que els excessos es poden denunciar".

Amb tot, té clar que ell no està en política per fer valoracions sobre el que fa la premsa, sinó perquè la premsa l'"avaluï" i "fiscalitzi" el que fa, i ha afegit que no li correspon "estar dient en cada moment quins són els interessos o la ideologia dels diferents grups de comunicació".

Notícies relacionades

Espinar ha subratllat que quan parla d'ideologia i interessos es refereix als grups de comunicació, "mai als dels periodistes" que tenen "tot" el seu "respecte" i tota la seva "consideració", ha recalcat.

L'última topada de Podem amb la premsa va tenir lloc quan va sortir a la llum la venda d'una vivenda protegida amb què es va embutxacar 35.000 euros. El partit va sortir en tromba a defensar Espinar i va acusar el grup Prisa, que va ser el que va treure la informació, de buscar influir en les primàries a Madrid.