DESPRÉS DE LA RENÚNCIA COM A DIPUTAT

Pedro Sánchez llança la seva candidatura per regenerar el PSOE

L'exsecretari general socialista convida des de Twitter a sumar suports a la seva web

Pedro Sánchez deixa el seu escó al Congrés. / DAVID CASTRO / VÍDEO: EUROPA PRESS

1
Es llegeix en minuts

Pedro Sánchez ja va anunciar dissabte que renunciava a l'escó al Congrés perquè vol recuperar el lideratge del PSOE. Dit i fet. Aquest matí, l'exsecretari general del PSOE ha llançat des de Twitter la seva candidatura per a les primàries del partit. Sánchez ha publicat aquest tuit:

"No deixo la política. Hi torno a començar com un militant més", va afirmar dissabte en una emocionada compareixença set hores abans que Mariano Rajoy sortís investit president del Govern gràcies a l'abstenció del PSOE, però no de tot el grup parlamentari. Quinze diputats socialistes van certificar la divisió del seu partit votant 'no' a l'aspirant popular. 

Notícies relacionades

Ara la intenció de Pedro Sánchez és la de "treballar per refundar un PSOE autònom del PP, on la militància faci valer la seva veu", va explicar dissabte durant la seva renúncia a l'acta de diputat. I com que no vol anar contra el seu partit, ni contra el seu compromís personal, això va dir dissabte, ja ha posat en marxa la seva candidatura a la web sanchezcastejon.es.

Aquesta nit, 'Salvados' emet l'entrevista que Jordi Évole li ha fet aquest matí a l'exlíder del socialista. Un altre pas més en la seva estratègia per a la pretesa regeneració del partit socialista.