Segueix la intervenció de Mariano Rajoy a Saragossa

1
Es llegeix en minuts

Rajoy intervindrà en aquest esdeveniment amb la presidenta del PP d'Aragó, Luisa Fernanda Rudi, i els presidents provincials de Saragossa, Terol i Osca, Luis María Beamonte, Carmen Pobo i Antonio Torres, respectivament.

Rajoy prendrà la paraula i marcarà la seva posició política davant la situació política que viu el país amb el Govern en funcions des del 21 de desembre.

Notícies relacionades

Aquest acte del PP amb Mariano Rajoy al capdavant es produeix just una setmana després del comitè federal del PSOE que va provocar el cessament de Pedro Sánchez com a secretari general i la designació d'una gestora amb el president d'Astúries, Javier Fernández, com a màxim responsable.

Des d'aleshores, Rajoy ha recuperat la interlocució amb el PSOE i aquesta setmana ha parlat almenys dues vegades amb Fernández per començar a tractar de desbloquejar la situació política, ja que els socialistes ara estan disposats a facilitar la investidura del líder del PP per assegurar que el país tingui un Executiu amb plenes competències.