UNA IMATGE CURIOSA

El 'petit Nicolás' es va colar el 2011 en la presa de possessió de Jiménez Latorre com a secretari d'Estat

Latorre és el nou candidat del Govern al Banc Mundial en substitució de l'exministre José Manuel Soria

 

  / TV-3

1
Es llegeix en minuts

Francisco Nicolás Gómez Iglesias, conegut popularment com el ‘petit Nicolás’, es va colar en la presa de possessió de Fernando Jiménez Latorre com a secretari d'Estat d'Economia i Suport a l'Empresa, al Ministeri d'Economia i Competitivitat, a finals del desembre del 2011, informa Pilar Santos. Jiménez Latorre és el nou candidat del Govern al Banc Mundiall'exministre José Manuel Soria.

Notícies relacionades

En una imatge captada en la presa de possessió de Jiménez Latorre, i en presència de Luis de Guindos, ministre d'Economia, el mediàtic jove apareix a la cantonada esquerra de la fotografia, al costat d'altres convidats a l'acte.

El ‘petit Nicolás’ ha participat com a concursant en diversos programes de Tele 5com 'Gran hermano VIP'Gran hermano VIP, i ha participat en diversos programes de 'Sálvame', intervencions amb què ha adquirit una gran notorietat pública. El noi va ser detingut l'octubre del 2014 sota l'acusació de falsedat documental, estafa en grau de temptativa i usurpació de funcions públiques i estat civil. També va ser imputat posteriorment per revelació de secrets, suborn impropi, malversació de cabals públics i tràfic d'influències.