Un grup de nazis boicotegen un acte d'Errejón a Madrid

Mig centenar d'ultradretans del Hogar Social irrompen en un míting del número dos d'Units Podem

undefined34341604 gra501  madrid  17 06 2016   edio centenar de simp160617232512

undefined34341604 gra501 madrid 17 06 2016 edio centenar de simp160617232512 / J J Guillen

1
Es llegeix en minuts
Iolanda Mármol
Iolanda Mármol

Periodista

ver +

Mig centenar de simpatitzants d'un grup nazi van intentar boicotejar aquest divendres un acte electoral d'Íñigo Errejón a Madrid, on van irrompre amb la consigna "La cultura de Podem: Odi, Veneçuela i titellaires".

L'incident, protagonitzat per membres del grup d'ultradreta Hogar Social Madrid, va passar a l'inici de la trobada en què la formació lila presentava el seu projecte cultural, al temple de Debod. Quan els primers dirigents començaven a parlar, desenes de persones van irrompre amb crits i amb pancartes reivindicatives.

Notícies relacionades

Davant el boicot, els militants de Podem es van col·locar  en línia per impedir el pas dels ultres fins a l'escenari on eren els dirigents morats al crit de "Sí que es pot", la consigna del partit de Pablo Iglesias. Les escenes de tensió van durar fins a l'arribada de diverses patrulles de la Policia. Amb la presència dels agents, els ultres van abandonar la zona i l'acte electoral va prosseguir. En la seva intervenció, Errejón va advertir que "els que alimenten la campanya de la por creen monstres" i va avançar que Podem "hi respondrà somrient".

El secretari polític va explicar a les xarxes socials l'incident.