PICABARALLA ELECTORAL

Podem i el PP s'enfronten per la matança homòfoba d'Orlando

Maroto retreu a Errejón que defensa els drets LGTB quan "et finança l'islamisme de l'Iran mentre pengen gais de les grues"

maoroto

maoroto

1
Es llegeix en minuts
ROGER PASCUAL / BARCELONA

El PP no perd cap oportunitat de tirar l'Iran i Veneçuela per la cara a Podem. L'últim a fer-ho ha sigut Javier Maroto, vicesecretari Sectorial d'Acció del PP, aprofitant la matança que s'ha atribuït l'Estat Islàmic en un club gai d'Orlando. Íñigo Errejón havia penjat a Twitter un vídeo condemnant els terribles successos i en defensa dels drets de la comunitat LGTB. Maroto li ha retret que fes aquesta defensa quan "després et finança l'islamisme de l'Iran mentre pengen gais de les grues". 

Notícies relacionades

La reacció de Maroto ha rebut el rebuig de molts usuaris de la xarxa social, que l'acusaven d'oportunisme, i aprofitaven per recordar-li que si s'havia pogut casar amb la seva parella l'any passat, havia sigut gràcies a una llei, la del matrimoni homosexual, a la qual el seu propi partit s'havia oposat i que havia portat fins i tot davant el Tribunal Constitucional. El mateix Errejón ha sigut contundent en la seva resposta. "Aquesta acusació és molt greu. Li proposo dues opcions: 1. Vagi-se'n als tribunals i denunciï. 2. Deixi de mentir", ha dit el número 2 de Podem.

"El millor homenatge que es pot fer a tots els assassinats és seguir lluitant per un món i per una societat lliure odi, d'intolerància i en què qualsevol pugui estimar a qui vulgui, com vulgui, sense haver de patir persecució, violència, assetjament o sense haver de ser assassinat", havia dit Errejón en el seu vídeo.