JA ALS QUIOSCOS

Bosses d'or, dagues, tricornis, entre els regals per als presidents

La revista 'Tiempo' accedeix a la llista d'objectes percebuts per González, Aznar i Zapatero

numero-1743 sumario-1

numero-1743 sumario-1

1
Es llegeix en minuts

Aquesta setmana la revista 'Tiempo' revela els regals rebuts pels presidents Felipe González, José María Aznar José Luis Rodríguez Zapatero. En total, 1.224 presents que s'acumulen en un magatzem de la Moncloa.

El número 1743 de la publicació mostra a la portada un fotomuntatge amb aquests expresidents. A la foto, a més, hi apareix l'actual president en funcions, Mariano Rajoy, si bé explica al reportatge que els obsequis del líder del PP encara segueixen sense inventariar.

Felipe González va deixar a la Moncloa 375 regals; Aznar, 320, i Zapatero, 529. A Espanya no hi ha cap norma que reguli com han de procedir els presidents amb els regals que rebin durant el seu mandat ni quin és el límit entre un regal de cortesia i un possible delicte de suborn. 

ESCLOPS, CÀNTIRS I DAGUES

Notícies relacionades

Entre els objectes hi ha una mica de tot: des de bosses d'or, dagues, tricornis o ampolles de vodka, fins a esclops, càntirs i cadires de muntar.

La revista del Grup Z també porta altres temes d'actualitat, com l'empresonament, per segona vegada, de l'exbanquer Mario Conde, i també, i relacionat amb l'escàndol dels 'papers de Panamà', la fortuna que la família Franco va amassar amb la seva empresa en aquest paradís fiscal.