Carolina Bescansa demanda Jiménez Losantos per les declaracions sobre la presència del seu fill al Congrés

El periodista va carregar en diferents ocasions contra la diputada de Podem i el seu bebè durant el seu programa matinal a 'EsRadio'

1
Es llegeix en minuts

La diputada de Podem Carolina Bescansa ha demandat Federico Jiménez Losantos per les seves declaracions en relació amb la presència del seu bebè al Congrés. El periodista va criticar aquest comportament a ‘EsRadio’ i va insinuar que "potser el nen anava dopat perquè des de la nou del matí fins a les quatre de la tarda el nen aguantant flaixos sense posar-se a plorar", declaracions que Bescansa no ha volgut passar per alt.

Notícies relacionades

Durant el seu programa matinal, Losantos va dedicar una bona estona a la diputada i el seu fill i va dir en directe que "potser és que feia allò d'abans: el xumet amb anís o el vàlium i el nen a dormir, que és com demanaven almoina aquells romanesos". Una estona després, davant la no presència del nen als braços de Bescansa al Congrés Losantos va dir: “Deu estar en algun contenidor perquè ja no l'han tornat a treure”.

La querella presentada per la diputada de Podem inclou també les paraules que el mateix periodista va dedicar a la mateixa Bescansa, Íñigo Errejón i Rita Maestre, al lamentar “no portar una arma” per disparar-los.