Twitter i la reunió 'de cine' entre Sánchez i Iglesias

La xarxa social s'incendia amb mems sobre la trobada dels dos líders polítics per formar govern

lpuig33353450  madrid  30 03 16  pedro s nchez  psoe  y pablo ig160330104350

lpuig33353450 madrid 30 03 16 pedro s nchez psoe y pablo ig160330104350

1
Es llegeix en minuts
CARLOS CUÉLLAR / BARCELONA

La sala Martínez Noval del Congrés dels Diputats s'obre per rebre el secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, que aquest dimarts al matí es reuneix amb el seu homòleg de PodemPablo Iglesias, per intentar aconseguir el suport del partit morat de cara a la investidura. A la web d'EL PERIÓDICO pots seguir al minut tant la reunió dels dos líders com les reaccions que suscitin. 

Notícies relacionades

Però a Twitter la ciutadania ja s'ha pronunciat i ha deixat volar la seva imaginació per identificar amb imatges la reunió entre Sánchez i Iglesias, que ha provocat expectació per a alguns i al·lusions cinematogràfiques per a altres. Destaca el vídeo realitzat per a 'Late motiv', en què les cares dels dos polítics representen algunes escenes de la pel·lícula 'Ben Hur', acompanyats de personalitats com Manuela Carmena, Íñigo Errejón Mariano Rajoy, entre altres. 

Per la seva part, el mateix Pablo Iglesias ha volgut incendiar les xarxes compartint un tuit en què mostra un llibre dedicat com a obsequi a Sánchez en la seva reunió d'avui. Davant l'absència del títol de l'obra regalada, la comunitat a Twitter no ha trigat a fer-hi broma.