Boadella atribueix els atacs a la casa que té a l'Empordà a les seves crítiques a l'independentisme

Denuncia que li han trencat les figueres de moro, li han tirat escombraries a la seva propietat i li han talat tres xiprers

"Volen imposar el pensament únic a Catalunya", assegura el dramaturg

Boadella atribueix els atacs a la casa que té a l'Empordà a les seves crítiques a l'independentisme

ALBERT BOADELLA

1
Es llegeix en minuts

El fundador d'Els Joglars i dramaturg Albert Boadella ha denunciat aquest dilluns les "agressions" que està patint la casa que té a l'Empordà des de fa un any i les ha atribuït a les seves crítiques a l'independentisme.

"Aquí creixien tres xiprers. Uns covards els van tallar una nit. Volen imposar el pensament únic a Catalunya", ha escrit Boadella en un cartell que ha penjat en un dels murs de la seva vivenda, ubicada al poble de Jafre, de 396 habitants.

L'actual director de Los Teatros del Canal ha explicat que li han trencat unes figueres de moro que tenia al jardí, li han tirat escombraries a dins de casa i l'últim ha sigut talar-li tres xiprers. Casa seva, ha afegit, té un jardí amb mur i una part de camp, sense tancar, i en aquesta zona és on "s'estan acarnissant", sempre coincidint, ha assegurat, amb les seves "declaracions polítiques" crítiques amb el sobiranisme català.

MUNICIPI ADSCRIT A L'AMI

Notícies relacionades

De fet, ha recordat Boadella, Jafre és un dels pobles adscrits a l'Associació de Municipis per la Independència (AMI), una decisió que va ser ratificada per la majoria dels seus veïns en una votació.

En coincidència amb l'estrena de la seva primera òpera, 'Don Carlo', Boadella ha estat absent de casa seva cinc setmanes, i quan va tornar es va trobar amb els arbres talats, uns fets que ha denunciat davant la policia. També ha escrit a l'alcaldessa del municipi, Núria Berga Ferrer, demanant-li una reunió, però no ha rebut resposta i ara ha decidit col·locar "un immens cartell" que poden veure tots els que entren al poble.