resposta a un videomuntatge

Pablo Iglesias fa broma sobre l'aspecte infantil d'Íñigo Errejón

"Avui he invitat a esmorzar Errejón i us juro que ha preferit cafè en lloc de colacao", ha escrit el líder de Podem a Twitter

tw

tw / Agustin CATALAN

1
Es llegeix en minuts

El líder de PodemPablo Iglesias, ha fet broma en un missatge de Twitter sobre l'aspecte de nen de Íñigo Errejón, una broma recurrent a la xarxa. "Avui he invitat a esmorzar @Ierrejon i us juro que ha preferit cafè en lloc de colacao", ha escrit Iglesias afegint-se a la mofa. 

D'aquesta manera, Iglesias ha volgut 'defensar' el portaveu del partit lila al Congrés després que es fes viral un muntatge en què Errejón mostrava al número u de Podem un dibuix en una llibreta. A la infantil il·lustració es veu Iglesias i Errejón agafats de la mà. El missatge d'Iglesias ja compta amb més de 16.000 retuits.     

Notícies relacionades

Errejón ha respost el missatge d'Iglesias: "jajajjajajsjjajaa però quines penques! 5,70€ , i Iglesias "convida" a 70 cèntims!!". 

Iglesias s'ha aficionat aquesta setmana a comentar els seus esmorzars. Aquest dilluns, el líder de Podem va criticar el preu d'un esmorzar al Congrés. "Més barat que a la facultat", va rematar a Twitter.