Anar al contingut

Meritxell Borràs, la fidel escudera de l'Hospitalet

La dirigent de CDC repeteix a Governació

F.M. / BARCELONA

Meritxell Borràs (l'Hospitalet, 1964) és la filla d'un dels fundadors de CDC i amic personal de Jordi PujolJacint Borràs. Forjada, com tants altres càrrecs, en les joventuts del partit, la seva carrera ha estat vinculada al municipalisme. Ha sigut regidora del seu partit a l'Hospitalet i cap de llista en diverses ocasions. En el partit ha escalat fins a la direcció i també ha ocupat escó al Parlament durant tres legislatures, especialitzada en àrees diverses que van des de l'economia als mitjans de comunicació passant per benestar i immigració.

És una dona de partit amb una gran vinculació amb altres dones de pes a Convergència, com la consellera Neus Munté o la titular d'Ensenyament fins ara, Irene Rigau, i la diputada Anna Figueras. Els seus crítics afirmen que no ha aconseguit mai grans avanços de CDC a la seva ciutat natal. Els seus defensors, que és una dona fidel a les sigles.

Per oferir-li la millor experiència possible estem canviant el nostre sistema de comentaris, que passa a ser Disqus, que gestiona 50 milions de comentaris en mitjans d'arreu del món cada mes. Ens disculpem si aquests primers dies hi ha algun procés extra de 'login' o si el servei no funciona al 100%.