Antonio Baños deixarà l'escó

Pilar Castillejo, primera tinenta d'alcalde de Ripollet, agafarà el relleu, segons TV-3

1
Es llegeix en minuts

Una setmana després d'anunciar la seva dimissió i unes hores després de votar a favor de la investidura de Carles Puigdemont, el president del grup parlamentari i cap de llista del 27-S de la CUPAntonio Baños, deixarà definitivament el seu escó aquesta mateixa setmana.

Segons ha avançat TV-3, la substituta de Baños a la bancada anticapitalista serà Pilar Castillejo, primera tinenta d'alcalde de Ripollet.

Notícies relacionades

Fonts del Parlament han assegurat a aquest diari que Baños encara no ha presentat oficialment la seva renúncia. Una renúncia que va comunicar dilluns passat després del veto definitiu a Artur Mas acordat pel consell polític de la força. Segons va dir llavors en un comunicat, dimitia perquè se sentia "incapaç" de defensar aquesta posició.

Després del canvi en els esdeveniments, s'ha especulat en les últimes hores amb la continuïtat de Baños. Aquest mateix dilluns, la també diputada anticapitalista Anna Gabriel ha evitat avançar si el partit farà un gest per demanar al fins ara president del seu grup parlamentari que reconsideri la seva decisió. Segons Gabriel, aquesta qüestió serà "posada a consideració" dels òrgans de direcció.