presumpta corrupció

La infanta Cristina afronta amb "tranquil·litat" el judici pel 'cas Nóos'

El seu advocat Miquel Roca explica que la seva estratègia és la "confiança en l'aplicació de la llei"

La infanta Cristina, el 12 de juny a Ginebra.

La infanta Cristina, el 12 de juny a Ginebra. / UGI / ©GTRESONLINE

1
Es llegeix en minuts

L'advocat de la infanta CristinaMiquel Roca, ha assegurat que, davant el judici del 'cas Nóos' que començarà dilluns, la germana del Rei 'afronta amb "tranquil·litat". En declaracions als mitjans aquest divendres a les portes de la seva oficina a Barcelona pocs dies abans que comenci el judici, ha dit que ha recomanat a la seva defensada "el mateix que a tots: serenitat i tranquil·litat".

Ha dit que la seva estratègia "és la normalitat i tenir confiança en l'aplicació de la llei", i ha opinat que està de sobres demostrat que la justícia és igual per a tothom. Quan li han preguntat si el judici estarà condicionat per la pressió dels mitjans de comunicació, ha respost: "Espero, desitjo i estic convençut que la sala no estarà subjecta a cap mena de pressió mediàtica".

Notícies relacionades

Roca ha explicat que el primer dia del judici, aquest dilluns, es dedicarà a qüestions prèvies presentades pels advocats: "Els acusats no tenen aquest dia cap mena d'intervenció", ha assenyalat. Ha detallat que la defensa de la infanta esgrimirà "la falta de legitimació activa per part de Manos Limpias com a acusació popular". 

Quan li han preguntat si la infanta s'hauria de divorciar d'Iñaki Urdangarin davant els presumptes delictes de què se l'acusa, ha apuntat: "No ens ha de doldre que les parelles s'entenguin i s'estimin".