polèmica

Crítiques a Manuela Carmena pels Reis Mags de la cavalcada de Madrid

Els vestits pop de Melcior, Gaspar i Baltasar centren els comentaris a la xarxa

Un tuit d'una exdiputada del PP en contra de l'alcaldessa de Madrid es fa viral: "No t'ho perdonaré mai, Carmena"

El rei Gaspar, acompanyat de Melchor i Baltasar, al costat de l’alcaldessa de Madrid, Manuel Carmena, al final de la cavalcada de Madrid. / periodico

2
Es llegeix en minuts

Les cavalcades de Madrid ja van començar envoltades de polèmica abans de l'arribada dels Reis Mags aquest 5 de gener. I és que l'Ajuntament de Madrid va decidir que les cavalcades d'alguns districtes madrilenys, com Puente de Vallecas, estiguessin protagonitzades per Reines, cosa que va provocar una allau de crítiques de l'oposició a Manuela Carmena, sobre tot per part de dirigents del Partit Popular.

Aquest dimarts la polèmica va tornar a créixer en part per un tuit de l'exdiputada del PP Cayetana Álvarez. Aquesta vegada el motiu era la vestimenta dels Reis Mags. Álvarez, dirigent de la fundació Faes, va criticar el vestit del rei Gaspar de la cavalcada principal de Madrid, d'un color rosa intens, a través de Twitter. "La meva filla de 6 anys: "Mama, el vestit de Gaspar no és de veritat." No t'ho perdonaré mai, Manuela Carmena. Mai."

VESTITS POP

Notícies relacionades

Milers de nens de la capital van disfrutar de gairebé tres hores de cavalcada, que aquest any va fer un homenatge a la multiculturalitat, amb referències a les tradicions i els símbols dels diferents pobles. Però el que més es va comentar van ser les túniques estil pop de MelciorGaspar Baltasar. Els colors vius dels vestits, lluny dels tradicionals, van omplir de comentaris la xarxa. Fins a tal punt, que l'alcaldessa de Madrid va haver de sortir al pas de les crítiques: "Ens prenem tan seriosament les tradicions que les actualitzem i les diversifiquem perquè segueixin important. Bona nit, avui toca dormir aviat", va escriure Carmena a Twitter.

#NOTELOPERDONARÉJAMÁSCARMENA

A partir del tuit de Cayetana Álvarez, els defensors de Carmena han creat el 'hashtag' #NoTeLoPerdonaréJamásCarmena, que aquest matí del Dia de Reis és el més comentat a Twitter. Amb to humorístic, els usuaris recorden iniciatives que creuen positives de l'actual alcaldessa, aprofiten per treure el seu enginy i recorden els casos de presumpta corrupció del PP.

A continuació, alguns dels comentaris a Twitter: