¿Què ha votat el teu veí de Barcelona en les eleccions generals 2015?

Al mapa es pot consultar el resultat del vot de les eleccions generals del 20 de desembre per seccions censals a la ciutat de Barcelona. Si no el veus bé al mòbil, obre'l des del navegador.

1
Es llegeix en minuts

Barcelona s'ha tenyit de lila. La formació d'En Comú Podem ha guanyat terreny als carrers de la capital respecte de les eleccions municipals, on el vot dominant va generar un mapa bicolor, repartit entre BComú i CiU. 

En Comú Podem s'ha imposat a la immensa majoria de col·legis electorals, excepte als carrers de Sarrià-Sant Gervasi, on domina el vot a la formació Democràcia i Llibertat (DL), el Partit Popular (PP) i, menys, Ciutadans (Cs). 

Notícies relacionades

Les Corts és el districte amb més varietat cromàtica, amb el vot repartit entre el DL, PP, En Comú Podem i ERC. Els veïns de la Dreta de l'Eixample s'inclinen més per DL que els de l'Esquerra, on s'ha imposat el color lila. 

Els carrers de Gràcia són els que tenen més presència del color independentista, amb la presència del vot a ERC. El PSOE té una aïllada presència a Sant Andreu, Nou Barris i Horta Guinardó. A Sant Martí, on també domina el lila, repeteix l'illa que vota sempre el PP, i C's dóna la nota de color taronja a la secció censal de Diagonal Mar i el Front Marítim del Poblenou.