Rull (CDC): "De la CUP ja no em sorprèn res"

El dirigent de Convergència critica el comunicat dels anticapitalistes que insisteix en el veto a Mas

Considera incoherent que la CUP ara condicioni la seva estratègia al mapa polític espanyol

1
Es llegeix en minuts
FIDEL MASREAL / Barcelona

El coordinador general de ConvergènciaJosep Rull, ha criticat el comunicat emès aquesta matinada per la CUP, en què la formació anticapitalista insisteix a vetar la presidència d'Artur Mas de cara a la investidura al Parlament. "De la CUP ja no em sorprèn res", ha dit Rull en declaracions a Rac-1.

Notícies relacionades

El dirigent nacionalista ha assenyalat que les negociacions entre Junts pel Sí i la CUP durant la setmana passada van arribar al punt de tenir l'acord "a tocar". Per això ha qualificat els anticapitalistes d'incoherents per condicionar la seva actuació a l'escenari polític espanyol, després que la CUP afirmés que no participava en els comicis espanyols i demanés l'abstenció desentenent-se d'aquest escenari estatal.

Rull, en qualsevol cas, ha evitat anar més enllà en les crítiques. I respecte al mal resultat de CDC en les eleccions legislatives d'ahir, ha assenyalat com a factor clau que no s'hagi pogut reeditar la coalició amb ERC que sí que es va presentar a les eleccions catalanes del 27 de setembre sota el nom de Junts pel Sí.