ÚLTIM BARÒMETRE DEL GESOP

L'enquesta prohibida de les eleccions generals: el sondeig definitiu

'El Periòdic d'Andorra' publica a pocs minuts de la jornada electoral l'última entrega del baròmetre del GESOP

mariano-rajoy-pedro-sanchez-pablo-iglesias-albert-rivera-posan-para-periodico-1450545571650

mariano-rajoy-pedro-sanchez-pablo-iglesias-albert-rivera-posan-para-periodico-1450545571650

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

A pocs minuts de la jornada electoral i a poques hores de l'obertura de les urnes, 'El Periòdic d'Andorra' difon la sisena i última entrega de l'enquesta prohibida de les eleccions generalsenquesta eleccions generals. 'El Periòdic d'Andorra' difon les últimes dades sobre les expectatives dels partits que concorren al 20-D. Aquesta és l'última entrega del sondeig del Gabinet d'Estudis Socials i Opinió Pública (GESOP) per al diari andorrà. L'últim sondeig d'Andorra mostra l'evolució de la intenció de vot dels electors durant aquesta última setmana de campanya.

'El Periòdic d'Andorra' ha publicat aquest dissabte el penúltim sondeig, el primer ja en jornada de reflexió. Aquest divendres es va difondre la quarta entrega de l'enquesta prohibida de les eleccions generals. Dijous va publicar la tercera. Dimecres va difondre la segona entrega. Dimarts va publicar la primera entrega del sondeig

Aquests resultats evolutius suposen un gran interès informatiu davant la cita de les eleccions generals més disputades i fragmentades de la democràcia espanyola. Els 'trackings' han aportat informació d'interès sobre l'evolució en la intenció de vot dels ciutadans espanyols durant aquesta última setmana.

ANTECEDENTS ELECTORALS

Notícies relacionades

'El Periòdic d'Andorra', com va fer en la campanya de les eleccions generals del 2008, dels comicis catalans del 2010 i de les municipals de maig del 2015 a la ciutat de Barcelona, ha encarregat al Gabinet d'Estudis Socials i Opinió Pública (GESOP) un baròmetre diari sobre les expectatives electorals a Espanya.

La paradoxa que els electors puguin consultar en un diari d'un país veí, Andorra, uns sondejos que estan prohibits a Espanya és responsabilitat exclusiva dels partits polítics amb representació parlamentària, que al reformar la llei electoral l'any 2011 van renunciar a adaptar-la a la nova realitat digital.