CINQUÈ 'TRACKING' DEL GESOP

L'enquesta prohibida de les eleccions generals: penúltim sondeig

'El Periòdic d'Andorra' difon la cinquena entrega del baròmetre del GESOP sobre els comicis del 20-D en la jornada de reflexió

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

'El Periòdic d'Andorra' publica aquest dissabte el penúltim sondeig en campanya electoral. Durant la tarda d'aquesta jornada de reflexió i a poques hores de l'obertura dels col·legis electorals, llançarà la sisena entrega. Divendres es va difondre la quarta entrega de l'enquesta prohibida de les eleccions generalsenquesta  eleccions generals. 'El Periòdic d'Andorra' publica, en el tram final de la campanya, una entrega diària del sondeig del Gabinet d'Estudis Socials i Opinió Pública (GESOP): la primera entrega del sondeig, de dimarts, la segona entrega, de dimecres, i la tercera, de dijous. Aquests resultats dinàmics proporcionen un gran interès davant la cita de les eleccions generals més disputades i fragmentades de la democràcia espanyola. Durant tota la setmana, els 'trackings' han aportat informació sobre l'evolució en la intenció de vot dels ciutadans espanyols.

Notícies relacionades

'El Periòdic d'Andorra', com va fer en la campanya de les eleccions generals del 2008, dels comicis catalans del 2010 i de les municipals del maig del 2015 a la ciutat de Barcelona, ha encarregat al Gabinet d'Estudis Socials i Opinió Pública (GESOP) un baròmetre diari sobre les expectatives electorals a Espanya.

La paradoxa que els electors puguin consultar en un diari d'un país veí, Andorra, uns sondejos que estan prohibits a Espanya és responsabilitat exclusiva dels partits polítics amb representació parlamentària, que al reformar la llei electoral l'any 2011 van renunciar a adaptar-la a la nova realitat digital.