'GUERRA' ELECTORAL

Podem i PP espremen el fenomen 'Star Wars' com a propaganda electoral

El partit de Pablo Iglesias llança un altre vídeo contra l'"ImPPeri" i els populars afirmen que "a Espanya s'ha produït el despertar de la força"

1
Es llegeix en minuts
Rafa Julve
Rafa Julve

Periodista

ver +
Iolanda Mármol
Iolanda Mármol

Periodista

ver +

Cap diu estar al costat fosc. Tots dos miren d'explotar el fenomen cinematogràfic del Nadal per arengar el vot als seus candidats. 'Star Wars, el despertar de la força'Star Wars, el despertar de la força s'ha convertit en un element més de propaganda electoral per a Podem i el PP.

El partit morat ha llançat un nou vídeo contra l'"ImPPeri" però els populars no s'han quedat quiets en aquesta ocasió. També volen ser cavallers Jedi. 

En la segona entrega de la particular saga galàctica de Podem, que porta per títol 'El despertar del canvi', el partit lila se centra especialment en el dolent dolentíssim de la pel·lícula, Darth Vader, que apareix trencant el carnet del PP, abandonant el costat fosc i afegint-se als "carters del canvi".

Notícies relacionades

El primer vídeo inspirat en 'La guerra de les galàxies' que han difós les hosts de Pablo Iglesias va ser una versió de la setena pel·lícula de la factoria de George Lucas en què apareixien destacats podemistes batallant contra l'exèrcit del PP.

Però el PP no vol anar amb els dolents i també ha començat a usar la terminologia 'galàctica' per fer una crida al vot. El candidat dels populars catalans a les eleccions del 20-D, Jorge Fernández Díaz, va dir que la seva intervenció en el debat de 8TV amb una afirmació rotunda: "A Espanya s'ha produït el despertar de la força". Ho va dir sense que fes gaire la sensació d'haver vist les sis pel·lícules de 'Star Wars', però màrqueting polític és màrqueting polític, i el costat popular ja ha començat a difondre a les xarxes socials el seu comentari.