Iceta torna a ballar

El primer secretari del PSC mou els malucs al ritme d''Estáis aquí', de Sidonie, amb la diputada Teresa Cunillera

El líder del PSC, Miquel Iceta, balla amb la diputada Teresa Cunillera, en el tancament del míting dels socialistes a Lleida. / periodico

1
Es llegeix en minuts

Miquel Iceta porta el ball a les venes, no ho pot ocultar. Ja ho va demostrar durant la campanya de les eleccions al Parlament, quan el seu moviment de malucs es va fer viral al ritme del 'Don't stop me now' de Queen i va arribar fins i tot a protagonitzar un reportatge amb el seu repertori de passos de ball a 'El Intermedio'. Per això no és estrany que en l'actual campanya de les generals, el primer secretari del PSC ja hagi inaugurat la pista.

Notícies relacionades

Ha sigut a Lleida, en el tancament del míting de la cap de llista dels socialistes catalans, Carme Chacón. Després dels parlaments, els tècnics de so han posat la cançó 'Estáis aquí', del grup català Sidonie. Aquest tema ha sigut l'elegit pels socialistes per tancar els actes de campanya.

En aquesta ocasió, Iceta no ha ballat sol. Després dels primers compassos, la diputada Teresa Cunillera se li ha acostat i acte seguit el líder del PSC l'ha agafat dels braços i tots dos s'han marcat un animat ball agafat que ha arrencat els aplaudiments dels assistents.