EL CAMÍ CAP A LES URNES

'Star Wars', versió Podem

Un grup afí al partit de Pablo Iglesias versiona el tràiler de l'última entrega de la 'Guerra de les Galàxies' per carregar contra l'"ImPPeri"

Imatge de la versió podemista de ’Star Wars’.

Imatge de la versió podemista de ’Star Wars’.

1
Es llegeix en minuts
RAFA JULVE / BARCELONA

'Star Wars: el despertar de la fuerza', versió Podem. L'equip creatiu @letsZink ha versionat el tràiler de l'última entrega de la saga de la 'Guerra de les Galàxies' per llançar una dura crítica contra el bipartidisme i especialment contra el PP. Al vídeo, els de Pablo Iglesias se situen al bàndol dels cavallers jedi, que pretenen imposar-se al costat fosc de l'"ImPPeri".

A 'Spain wars. The change awakens' (La guerra espanyola, el despertar del canvi) hi apareixen 'renderitzats' Iglesias, amb l'espasa làser a la mà, Juan Carlos Monedero (en el paper de Hans Solo), Jorge Westringe i, encara que finalment no ha confluït amb el partit morat, també hi fa un 'cameo' el candidat d'Izquierda Unida Alberto Garzón.

Notícies relacionades

Tots s'enfronten al PP, que compta amb el suport de Ciutadans, mentre a l'àudio se senten comentaris de Maria Dolores de Cospedal a favor de Rodrigo Rato, de Mariano Rajoy defensant la seva espanyolitat amb una frase inconnexa i de Francisco Camps presumint de l'aeroport de Castelló.

El fals tràiler, on també surt parlant Chiquito de la Calzada ("la cosa està molt malament, fregim els ous amb saliva), és un calc versió podemista de l'original.