SOBRE MAS COM A PRESIDENT

Ada Colau confia que la CUP no recolzi la investidura d'Artur Mas

L'alcaldessa de Barcelona sosté que la "situació de bloqueig" a Catalunya es resoldrà després del 20-D

1
Es llegeix en minuts

No és nou el seu posicionament. No vol Artur Mas com a president de la Generalitat. Aquest dijous Colau ho ha tornat a sostenir, "confio en la CUP" respecte a rebutjar la candidatura del presidenciable de Junts pel Sí.

Notícies relacionades

Al ser preguntada en una entrevista a Onda Cero sobre si creu que el grup que lidera Antonio Baños votaria Mas, Colau  s'ha mostrat clara amb un contundent: “Jo espero que no". Així mateix, ha elogiat la força de Baños assenyalant que "una de les coses bones" que té el seu partit és que "sempre ha sigut molt coherent amb els seus plantejaments", referint-se a la promesa que ha fet en nombroses ocasions la força anticapitalista de rebuig a Mas. 

Colau ha definit la conjuntura política com una "situació de bloqueig" que al seu entendre "no és bona"  per al Parlament. "Les eleccions del 20 de desembre facilitaran aquest desbloqueig”, ha assenyalat. Segons la dirigent de BComú, aquesta situació està causada per la política de l'Executiu, i es podria solucionar si el PP no torna a guanyar les eleccions.