DEBAT SOBIRANISTA

La CEOE assegura que totes les autonomies tenen les mateixes condicions per cobrar el FLA

Segons el seu president, Juan Rosell, seria incomprensible que no es tractessin igual totes les comunitats autònomes

1
Es llegeix en minuts

El president de la CEOEJuan Rosell, ha assegurat aquest dimarts que el Govern exigeix les mateixes condicions a totes les comunitats autònomes per accedir a les ajudes del Fons de Liquiditat Autonòmica (FLA).

Rosell ha fet aquestes declaracions després de la presentació del llibre "Acabemos con el paro", de Daniel Lacalle, al ser preguntat sobre els controls que ha establert el Govern per comprovar que la Generalitat compleix les condicions establertes per accedir als 3.034 milions d'euros del FLA. 

Notícies relacionades

En concret, el ministre d'HisendaCristóbal Montoro, va afirmar fa dos dies que el Govern va establir "controls específics i addicionals" per assegurar que el fons es destina al pagament de proveïdors i no a "vel·leïtats independentistes".

En aquest sentit, el president de la patronal ha declarat que "les condicions del FLA han de ser iguals per a totes les autonomies" i ha afegit que el Govern ha posat "uns requeriments per comprovar el que s'està fent amb els diners del fons". Rosell ha reiterat que "s'està donant el mateix tracte a tothom" i que "seria incomprensible que es tractés una comunitat autònoma de forma diferent que una altra".