El PP recupera l'"herència rebuda" del PSOE per a una sèrie de vídeos de precampanya

En la primera entrega, els conservadors carreguen contra la gestió socialista i presumeixen de les reformes empreses per "sortir de la crisi"

Primer vídeo de la campanya del PP ’30 dies, 30 respostes’. / periodico

1
Es llegeix en minuts

El PP segueix recorrent una vegada i una altra a l'"herència rebuda" del PSOE. I això, malgrat que ja han passat quatre anys des de la seva arribada al Govern central. Ara, en la primera entrega d'una sèrie de 30 vídeos de precampanya, el PP torna a recuperar aquest 'leitmotiv' per justificar les retallades i reformes empreses per combatre la crisi.

Sota el títol '¿Era necessari tant sacrifici per sortir de la crisi?', una veu en off va relatant la situació en què els conservadors es van trobar el país, on "es destruïa més de la meitat dels llocs de treball d'Europa", "les pensions estaven congelades" i "les administracions no podien fer front a les factures amagades als calaixos". Per contra, segueix la mateixa veu, després de la gestió portada a terme per Mariano Rajoy, s'ha evitat "la fallida i el rescat", l'economia espanyola "és la que més creix d'Europa". "El cas espanyol és un exemple a seguir", conclou.

Notícies relacionades

Aquest vídeo és el primer de la campanya '30 dies, 30 respostes' amb què els populars afirmen que volen donar resposta a preguntes dels ciutadans. En aquesta sèrie, s'abordaran, a més de l'economia, altres temes que centraran el discurs conservador de cara a les eleccions generals del 20 de desembre com la unitat d'Espanya, la reforma sanitària, els joves o la violència de gènere.

Cada dia i fins al final de la campanya, el PP penjarà ala pàgina web www.participaenserio.es un vídeo nou.