CDC esborra un tuit en què carregava contra la CUP

Els convergents acusaven els anticapitalistes de comptar amb el suport de PP, Ciutadans i PSC per tombar la investidura d'Artur Mas

El tuit eliminat per CDC en què carregava contra la CUP i la seva negativa a recolzar la investidura d’Artur Mas.

El tuit eliminat per CDC en què carregava contra la CUP i la seva negativa a recolzar la investidura d’Artur Mas.

1
Es llegeix en minuts

La picabaralla viscuda aquesta matinada a Twitter entre CDC i la CUP ha acabat de manera abrupta després que els convergents hagin decidit esborrar el missatge que l'ha originat. En aquest tuit, enviat aquest dilluns cap a les 23 hores a través del seu compte oficial (@ConvergenciaCAT), el partit d'Artur Mas acusava la força que lidera Antonio Baños al Parlament de comptar amb el "suport del PPCiutadans, el PSC, etc." per evitar investir Mas.

Un missatge similar al llançat a primera hora del matí pel candidat de Democràcia i Llibertat (la coalició amb què concorre CDC a les eleccions generals del 20-D), Francesc Homs, en una entrevista televisiva

"El nivell de #pressingCUP està baixant perillosament", ironitzaven els anticapitalistes minuts després del tuit convergent. "A veure, a veure.. ¿Ens ho podeu tornar a explicar...? ¿Que la CUP té el suport de qui?", afegien mitja hora després, també a través del seu compte oficial (@cupnacional), redoblant el to de sorna.

Notícies relacionades

Al missatge incrustat sobre aquestes línies, s'aprecia que el tuit de CDC ja no està disponible. Aquesta és una captura, a través de l'aplicació de Twitter per a mòbils, de l'intercanvi de missatges entre CDC i la CUP, abans que el tuit convergent fos eliminat.

Cupaires i convergents compten més o menys amb els mateixos seguidors a Twitter. Els primers en tenen 92.800, i els segons, 97.300.