Segons 'El Confidencial Digital'

El 'pequeño Nicolás' aconsella votar Ciutadans el 20-D

El partit d'Albert Rivera porta al seu programa l'únic punt amb què es presenta al Senat el popular impostor, la supressió de la Cambra alta

Francisco Nicolás Gómez Iglesias, amb la seva nova imatge a Twitter.

Francisco Nicolás Gómez Iglesias, amb la seva nova imatge a Twitter.

1
Es llegeix en minuts

El 'pequeño Nicolás' ha aconsellat als seus íntims que votin Ciutadans en les pròximes eleccions generals del 20 de desembre, segons informa 'El Confidencial Digital'. Francisco Nicolás Gómez Iglesias va anunciar, a través del seu compte de Twitter, el 10 de setembre, el seu salt a la política. Concretament presentava la seva candidatura al SenatSenat amb l'únic objectiu de suprimir-lo.

Aquest dissabte Albert Rivera va presentar el programa de Ciutadans, en què, igual que el 'pequeño Nicolás', proposa tancar la Cambra alta. Segons el portal, l'anunci de Rivera d'aquest dissabte va descol·locar el popular impostor, ja que un dels grans partits que es presenten al 20-D portava la seva proposta al programa. "M'ha deixat sense programa", va dir el 'pequeño Nicolás' després que Rivera anunciés la mateixa proposta que ell, revela el portal. La mateixa publicació explica que Nicolás assegura que traurà "alguna bomba més".