repercussió social de la sessió

Les entitats sobiranistes es mobilitzen

1
Es llegeix en minuts

Les entitats sobiranistes preparen mobilitzacions a diversos nivells per als pròxims dies. I ho fan establint un nexe d'unió entre la resolució que amb tota seguretat aprovarà avui el Parlament i la investidura d'un nou president de la Generalitat.

Així, l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), Òmnium Cultural i l'Associació de Municipis per la Independència (AMI) han informat en un comunicat conjunt que donaran el seu suport a la resolució d'inici del procés de creació de l'Estat català, que es debatrà al Parlament.

Per a això, instal·laran una pantalla i un equip de so davant l'edifici del legislatiu català per poder seguir en directe el transcurs de la sessió parlamentària, que s'iniciarà a les deu del matí.

Notícies relacionades

A la tarda, han organitzat concentracions a diverses poblacions catalanes de suport a l'aprovació de la resolució, en què es llegirà un breu preàmbul i els punts de la resolució aprovada pel bloc sobiranista.

A més, segons ha pogut saber aquest diari, les entitats preparen una manifestació per diumenge que ve, 15 de novembre, amb l'objectiu d'exigir als partits que arribin a un acord que permeti que es formi un Govern per poder tirar endavant el contingut de la resolució parlamentària.