Navarro: "Bon viatge, però que no comptin amb la meva companyia"

"Alguns estan acostumats a fer el que sigui per defensar els seus interessos", afirma l'exlíder del PSC després de caure de la llista de Chacón

Pere Navarro, ex primer secretari del PSC, en una reunió de l’executiva del PSOE.

Pere Navarro, ex primer secretari del PSC, en una reunió de l’executiva del PSOE. / DAVID CASTRO

1
Es llegeix en minuts
NEUS TOMÀS / BARCELONA

"Mai m'hauria pensat que veuria certes coses, però per desgràcia alguns estan acostumats a fer el que sigui per defensar els seus interessos. Bon viatge, però que no comptin amb la meva companyia. Crec que no m'he comportat mai amb ells com ells amb mi, però què hi farem...", ha etzibat un rotund Pere Navarroex primer secretari del PSC, en la seva intervenció davant el consell nacional extraordinari del partit.

Navarro ha caigut de la llista al Congrés dels Diputats en les eleccions del 20-D que encapçala Carme Chacón i després ha renunciat a presentar-se en la del Senat. "Em feia il·lusió obrir una etapa a Madrid i poder aportar el meu petit gra de sorra a un projecte de reforma federal del qual, conjuntament amb Rubalcaba, a qui tinc un gran respecte, em sento responsable i impulsor", ha subratllat Navarro davant els dirigents del PSC.

"MIQUEL, AGUANTA"

Notícies relacionades

A més d'afirmar que per a ell "el PSC és molt més que anar o no a una llista. És una manera d'entendre les coses col·lectives i no els anhels individuals", Navarro ha demanat disculpes pels errors comesos i s'ha dirigit a Miquel Iceta, líder del PSC, agraint-li que aguanti el que aguanta "i per no dubtar mai del nostre partit. Miquel, aguanta. Alguns no et mereixen, però la gran majoria d'aquest partit t'estima".

L'exlíder socialista ha explicat que quan va ser elegit primer secretari va veure que "calia canviar moltes coses" i que va saber "que alguns viuen del fet que no canviï res". Navarro ha acabat la seva intervenció afirmant que se sent alliberat "per opinar, dir i fer el que consideri" i que mai deixarà "de treballar per aconseguir que el PSC sigui allò que alguns odien: un partit nou, sense velles formes i equilibris de poder, amb idees de transformació".